Tel. 0515 - 469 444 info@campingykema.nl

Omgeving

De omgeving rondom camping Ykema leent zich prima uit om te genieten van de rust en de natuur. Door de unieke locatie van de camping kan je in je eigen of een van onze huurboten heerlijk varen naar mooie dorpjes en steden in de buurt.

Of stap op je fiets en bezoek de mooiste plaatsjes van Friesland. Wat te denken van het authentieke Workum, de rijke historiek van Hindeloopen of 1 van de andere Friese steden.

De fietspont tussen Gaastmeer en It Heidenskip zorgt ervoor dat er op de fiets mooie tochten mogelijk zijn rond de Friese meren en het Friese landschap.

OUDEGA SWF

De camping bevindt zich op een kleine afstand van het dorpje Oudega (SWF), hier is een buurt supermarkt te vinden waar de dagelijkse boodschappen aanwezig zijn; vers brood van de bakker en heerlijke streek producten. Ook voor een gezellige terrasje, lekker hapje of ijsje kunt u terecht in Oudega of de omliggende dorpen Gaastmeer en Heeg deze watersport plekjes zijn ook de moeite waard om naar toe te gaan.

Wekelijks is er een prachtige uitagenda van waterland van friesland die vol staat met leuke activiteiten die te beleven zijn in Sûd west fryslân.

Ook staan er mooie fiets en vaarroutes op.

Genoeg te beleven!

Klik op de link voor alle activiteiten.