Tel. 0515 - 469 444 info@campingykema.nl

Groepsaccommodatie

Op vakantie met een groep? Boek nu het groepsverblijf voor veertig personen

Op Camping Ykema is het niet alleen mogelijk om te overnachten in een tent of caravan. Wij hebben een ruim groepsverblijf beschikbaar. De groepsaccommodatie bestaat uit een dagverblijf met een keuken. Het is volledig ingericht tot maximaal veertig personen, met minder gasten verblijven in de groepsaccommodatie kan natuurlijk ook.
Er is een slaapgedeelte ondergebracht in de oude boerderij. Deze bestaat uit twee slaapzalen, waarbij in iedere ruimte twintig bedden staan. In het bijgebouw zijn toiletten die bij het verblijf horen en de douches bevinden zich in het toiletgebouw.

Groepen en activiteiten

Wij staan open voor alle soorten groepen, zoals families, bedrijven of scholen. Wel ligt de focus van Camping Ykema in Zuid West Friesland vooral op gezinnen en volwassenen. Voor studenten is Camping Ykema minder geschikt. Er zijn verschillende activiteiten waar de groepen gebruik van kunnen maken. Zo zijn er spelletjes aanwezig en is er een bibliotheek te vinden. Ook is het mogelijk om buiten op het veld diverse spellen te spelen. Iedereen kan gebruik maken van een zandbak, schommel en een trampoline voor de jeugd.
Daarnaast is er ook een mooie speelvijver voor de kleintjes.

Boerderij

Naast deze activiteiten is het ook mogelijk om een bezoek te brengen aan de boerderij. Op de boerderij worden de dieren niet meer gemolken, maar er is nog wel vee aanwezig. Op onze camping in Zuid West Friesland staan koeien, kalfjes, een paard en geiten. Voor de jongsten is het leuk om de dieren te voeren, wat ook toegestaan is.

Praamzeilen en bootverhuur

Ook voor groepen van onze groepsaccommodatie is het mogelijk om te gaan praamzeilen. Houd er wel rekening mee dat onze praam geschikt is voor maximaal twaalf personen. Daarnaast is het altijd mogelijk om bij een extra praam te regelen of bij ons een boot te huren. Kijk voor de mogelijkheden voor het huren van een boot bij het kopje ‘Verhuur’.

Camping Ykema: perfect voor groepen!

Wilt u graag met uw hele familie er een aantal dagen tussenuit? Of bent u op zoek naar een mooie locatie bij het merengebied in Zuid West Friesland voor een bedrijfsuitje? Dan is Camping Ykema de camping waar u moet zijn! Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw groep. Voor meer informatie en een betere indruk van de groepsaccommodatie klikt u hieronder op de uitgebreide impressie. Tot snel op Camping Ykema!