Tel. 0515 - 469 444 info@campingykema.nl

Verhuur

Huur een boot bij Camping Ykema

Op Camping Ykema zit u in een mooi merengebied en vlakbij allemaal water. Daarom is het wel zo leuk om er op uit te gaan met een boot. Als u niet beschikt over een eigen boot, is het mogelijk om één te huren. Wij hebben verschillende boten liggen, welke u kunt huren. Op deze manier heeft u de gelegenheid om het merengebied in Zuid West Friesland zowel over land als over de meren te ontdekken.

Soorten boten

Er zijn verschillende soorten boten die wij kunnen verhuren. Afhankelijk van uw wensen kijken wij welke boot het meest geschikt is. De soorten die wij te huur hebben zijn:

  •        Poly-valken
  •        Roeibootjes
  •        Motorsloepjes
  •        Jeugd-zeilbootjes

Met de poly-valken, of de valkjes, is het mogelijk om te zeilen. Ideaal voor recreatiegebruik, waardoor u er fantastisch mee kan varen door de Friese wateren.
Naast deze boten regelen wij ook graag kano’s of fietsen voor u.

Omgeving

In de buurt van Camping Ykema zijn verschillende kleine dorpjes. Deze zijn bereikbaar met zowel de fiets als met de boot. Als u bij ons een boot huurt, is het leuk om deze dorpjes en steden te bezoeken. Zo kunt u terecht in Oudega, Workum, Hindeloopen of Sneek. Er zijn tal van activiteiten te bezoeken. Daarnaast zijn de dorpjes en steden mooi om doorheen te lopen, met diverse monumenten, geveltjes en typische houten bruggetjes. Voor meer informatie over de omgeving kijkt u op onze website bij ‘Zuid West Friesland’. Daarnaast zijn wij altijd beschikbaar voor vragen.

Wij helpen u graag!

Er zijn diverse boten beschikbaar die u kunt huren. Het is verstandig om dit op tijd aan te geven, zodat u verzekerd bent van een boot tijdens uw verblijf op Camping Ykema. Daarnaast is het ook mogelijk om een boot te huren als u geen gast bent van Camping Ykema. Wij informeren u hier graag over. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden van het huren van verschillende boten of fietsen, dan helpen wij u graag. Ook voor meer informatie over de omgeving kunt u bij ons terecht. Wij zien u op Camping Ykema!