Tel. 0515 - 469 444 info@campingykema.nl

Camping Ykema Sandfirden Zuid West Friesland

Bekijk hier het filmpje over Camping Ykema:

Voorzieningen op camping Ykema: ruime plaatsen direct aan het meer!

Onze kleine camping ligt aan het water in het prachtige merengebied van Zuid West Friesland en beschikt over vele voorzieningen. Wij hebben vijfentwintig ruime plaatsen beschikbaar aan het meer. Deze plaatsen zijn allemaal voorzien van een stroomaansluiting en gratis wifi. Doordat de plaatsen aan het meer in Zuid West Friesland zijn, stapt u zo uit uw tent of caravan in uw boot of op uw surfplank.

Naast de mogelijkheid om een plaats te reserveren voor uw tent of caravan, is het ook een optie om te kiezen voor de groepsaccommodatie of de blokhutten. De groepsaccommodatie is geschikt voor groepen tot en met veertig man maar kan ook worden geboekt voor kleinere groepen. De blokhutten zijn geschikt voor een gezelschap tot en met vijf personen.

Verder kunt u gebruik maken van een luxe toiletgebouw met onder andere een wasserette, babykamer en een toilet voor gehandicapten.

Laat het weer het afweten? Geen probleem!

Slecht weer terwijl u aan het kamperen bent zit natuurlijk niemand op te wachten. Helaas hebben wij geen controle op het weer. Gelukkig hebben wij wel een slechtweer accommodatie. Hier zijn diverse spelletjes aanwezig, waaronder een tafeltennistafel en een voetbalspel, geschikt voor alle leeftijden. Ook bevindt zich er een bibliotheek zodat u zich prima kunt vermaken.

Diversiteit aan activiteiten

Uiteraard staat u vrij om gebruik te maken van alle spellen die u zelf meeneemt, zoals bijvoorbeeld badminton of voetbal. Wij bieden als Camping Ykema diverse activiteiten aan. Zoals hierboven omschreven, hebben we  een tafeltennistafel en een voetbalspel. Daarnaast kunt u binnen gebruik maken van spelletjes en de bibliotheek. Buiten op het veld hebben we een mooie speelvijver, zandbak, schommel en een trampoline voor de jeugd. Naast de activiteiten hierboven hebben wij ook een boerderij. Op de boerderij worden de dieren niet meer gemolken, maar we hebben nog wel vee. Kalfjes, een paard en geiten staan bij ons op de boerderij op Camping Ykema. De jongste camping bezoekers mogen de dieren voeren.

Praamzeilen en bootverhuur

Naast alle activiteiten op en rondom onze camping, is het ook mogelijk om andere activiteiten te ondernemen. Zo is het mogelijk om een dag of dagdeel met collega’s of vrienden te gaan praamzeilen. Wij beschikken over een praam die geschikt is voor maximaal twaalf personen. U zorgt voor de bemanning, wij zorgen voor een doorgewinterde schipper. Daarnaast is het mogelijk om na de tijd te kiezen voor een afmeerborrel. Hierbij kiest u voor een barbecue, een Italiaans of een Hollands buffet. Onze camping is uitermate geschikt voor boot eigenaren. Heeft u geen boot, maar wilt u wel graag varen? Geen probleem, wij verhuren verschillende soorten boten.

Aankomst en vertrek:

Aankomst: ’s middags na 14.00 uur
Vertrek: voor 12:00 uur

Wij zien u graag bij ons op Camping Ykema!