Tel. 0515 - 469 444 info@campingykema.nl

Op de camping

Bekijk hier het filmpje over Camping Ykema:

Voorzieningen op camping Ykema: ruime plaatsen direct aan het meer!

Onze camping ligt aan het water in het prachtige merengebied van Zuid West Friesland en beschikt over vele voorzieningen. Wij hebben vijfentwintig ruime plaatsen beschikbaar, deze plaatsen zijn allemaal voorzien van een stroomaansluiting ( 10amp) en gratis wifi. Doordat de plaatsen aan het meer in Zuid West Friesland zijn, stapt u zo uit uw tent, caravan of camper in uw boot of op uw surfplank.
Of stap op de fiets en ga genieten van al het moois in onze omgeving.

Naast de mogelijkheid om een plaats te reserveren voor uw tent, caravan of camper is het ook een optie om te kiezen voor de groepsaccommodatie, de blokhutten of glampingtent.
De groepsaccommodatie is geschikt voor groepen tot en met veertig personen maar kan ook worden geboekt voor kleinere groepen. De blokhutten en glampingtent zijn geschikt voor een gezelschap tot en met vijf personen.

Ook is er een mooi ruim toiletgebouw aanwezig, met toiletten, 6 douches, een wasserette en babyruimte De 6 douches zijn voorzien van doucheautomaten en werken op € 0.50 cent muntjes. Voor onze gasten die slecht ter been zijn is een invalideruimte beschikbaar. Op de zijkant van het toiletgebouw is er gelegenheid om uw afwas te doen.

Wij beschikken over 2 havens en een trailerhelling, dus heb je zelf een boot en wil je die graag meenemen op vakantie? Geen probleem, maar let wel op dat je een box haven bij de reservering plaatst (vol=vol). Kleine bootjes kunnen gewoon op het terrein, geef dit wel aan bij de reservering.

En natuurlijk hebben we voor de kleintjes ook van alles je kunt lekker zwemmen in de speelvijver of het meer, ga lekker racen op de skelters of traptrekkers, schommelen, springen op de trampoline, volleyballen, voetballen of bouw een mooi zandkasteel bij onze speelvijver. Op onze boerderij hebben we geen koeien meer, wel hebben we kippen rondlopen zijn er konijntjes, geiten en schapen.

En tot slot, zit het weer niet mee tijdens de vakantie?..…, helaas hebben wij daar geen invloed op maar gelukkig kan je altijd naar onze slecht weer accommodatie. Een gezellige hoek waar je een boek kan lezen en lenen, spelletjes kunt spelen, en kan tafeltennissen of tafelvoetballen.