Tel. 0515 - 469 444 info@campingykema.nl

Blokhutten

Te huur: blokhutten voor 5 personen

Wilt u er even tussenuit in de natuur, maar ziet u kamperen niet zitten? Of bent u op zoek naar een luxe locatie dicht bij het water, om te varen of te surfen? Reserveer dan één van onze luxe blokhutten. Onze gehele camping zit aan de rand van het water. Hierdoor hebben de blokhutten van Camping Ykema ook een unieke ligging. U zit slechts vijftig meter van het water, waardoor u een heerlijk ruimtelijk gevoel krijgt. De blokhutten van Camping Ykema in Zuid West Friesland zijn ingericht voor vijf personen.

Indeling van de blokhutten

De blokhutten hebben twee slaapkamers. Eén hiervan heeft een tweepersoonsbed, en één kamer beschikt over drie eenpersoonsbedden. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden en hoofdkussens. In beide huisjes is een keukenblok met fornuis en koelkast aanwezig en een toilet, voor het douchen moet u naar het toiletgebouw. Daarnaast is er binnen een zithoek en een tv, waar u heerlijk kunt ontspannen. Buiten is er een terras aanwezig, met een picknicktafel en parasol waar u gebruik van kunt maken. Het unieke van deze blokhutten is de ligging. U zit slechts vijftig meter van het water. Hierdoor kunt u de dagen dat u op Camping Ykema in Zuid West Friesland bent doorbrengen bij of op het water.

Activiteiten

Er zijn verschillende activiteiten die u kunt ondernemen op Camping Ykema of in de buurt. Op de camping zelf is er de mogelijkheid voor de jeugd om te spelen op het veld met een zandbak, schommel en een trampoline. Ook is er een mooie speelvijver voor de kleintjes.
Daarnaast is het uiteraard mogelijk om gebruik te maken van alle mogelijkheden op het water. U kunt hier surfen of varen met de boot. Als u zelf niet in het bezit bent van een boot, is het mogelijk om één te huren. Wij verhuren verschillende soorten boten. Daarnaast regelen wij graag kano’s of fietsen voor u. U zit in een mooi merengebied in Zuid West Friesland op Camping Ykema. Hierdoor is het ook een aanrader om hier te fietsen. Er zijn verschillende fietsroutes op onze website te vinden.

Genieten van de natuur in een luxe blokhut

Camping Ykema in Zuid West Friesland is omringd door een prachtig merengebied. Dit maakt het de perfecte omgeving voor een aantal dagen er tussen uit. Als u graag geniet van de natuur, maar liever niet in een caravan of tent zit, dan zijn deze luxe blokhutten de oplossing. Er zijn eindeloze mogelijkheden voor het genieten van de natuur op onze camping. Daarnaast ontbreekt het u aan niets in een luxe blokhut van Camping Ykema. Wij zien u graag in één van onze blokhutten in het mooie merengebied in Zuid West Friesland!