Tel. 0515 - 469 444 info@campingykema.nl

Blokhutten

Wilt u er even tussenuit in de natuur, maar ziet u kamperen niet zitten? Of bent u op zoek naar een locatie dicht bij het water, om te varen, te surfen of vissen? Reserveer dan één van onze luxe blokhutten.

Wij beschikken over 2 mooie blokhutten voor 5 personen.

De blokhutten hebben twee slaapkamers. Eén hiervan heeft een tweepersoonsbed, en één kamer beschikt over drie eenpersoonsbedden. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden en hoofdkussens. In beide huisjes is een volledig ingericht keukenblok met fornuis en koelkast, een zithoek, tv, en een toilet, voor het douchen moet u naar het toiletgebouw. Buiten is er een terras aanwezig, met een picknicktafel en parasol waar u ook heerlijk kunt genieten!

Verhuurvoorwaarden blokhut en glampingtent

Betalingen
De helft van de verschuldigde som dient u binnen 2 weken na ontvangst van de bevestiging te betalen. Het resterende bedrag uiterlijk 4 weken voor aankomst. Bij niet tijdige betaling vervalt uw reservering.
U dient te betalen voor de gereserveerde periode, ook als u later aankomt of eerder vertrekt.

Annulering
U dient zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Er is alleen sprake van terugbetaling van het reeds ontvangen bedrag, als we het door u gereserveerde weer kunnen verhuren.

Linnengoed
Er zijn lakenpakketten te huur á € 8,00 per stuk.

Huisdieren
Honden zijn welkom, geef dit aan bij de reservering. Wij vragen u wel om voor vertrek de hut of tent even te stofzuigen.